Netwerk & Deskundigheid

Ik vind het belangrijk om in een netwerk te opereren. Om in de samenwerking met anderen elkaar te inspireren en scherp te houden. Om een breed aanbod te kunnen realiseren. Om continuïteit te kunnen waarborgen voor mijn klanten. Om te reflecteren op mijn eigen functioneren. Om ervaringen te delen en ervaringen op te doen. Om elkaar daardoor naar een hoger niveau te tillen.

Die samenwerking en inspiratie vind ik bij het Centrum Onderwijs Mediation, bij mijn collega’s van mijn intervisiegroep en bij Stichting Herstelcirkels.

Ik ben tien jaar buurtbemiddelaar geweest in Den Bosch. Toen in 2017 mijn werk voor Herstelcirkels steeds meer tijd in beslag nam, heb ik besloten te stoppen met buurtbemiddeling. Ik draag het nog altijd een warm hart toe.

Deskundigheid

Ik ben MfN registermediator en van diverse sectorale verenigingen. Het lidmaatschap van deze organisaties is voor mij belangrijk omdat ik me wil blijven ontwikkelen in het vak. Permanente educatie, uitwisseling met collega’s, kwaliteitsborging (door o.a. Peer Review, het mediationreglement en klacht- en tuchtrecht) ondersteunen dit.

Aangesloten bij:

Kieft Mediation, training & advies is ook te vinden op www.conflictbemiddelaar-info.nl.